wymiana szyby czołowej w Trójmieście

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KzaM
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 56

Zamieszczone przez Yogi
    nic ciekawszego w mojej wsi w cenie nawet do 6-7 zł za mb i grubości 2-2,5kw ni ma
    www.alka.pl - jak sie nie myle to chyba w .... Łodzi :diabelski_usmiech
  • JaroSz
    Ambiente
    • 2006
    • 166

Dzisiaj przy wymianie wycieraczek ramię wycieraczki wyskoczyło mi z ręki, uderzyło w szybę i mam "piękną" gwiazdkę .....
    Chyba z tym długo nie pojeżdżę i trzeba będzie wymienić szybę, szukam dobrego i taniego wstawiacza szyb w Trójmieście (wiem wiem: dobry i tani to .... tylko w Erze ).
    Gdyby jednak ktoś z Koleżanek i Kolegów mógł doradzić, to z góry dzięki.
    JaroSz
    Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)

Komentarz

• lolek_2
      Classic
      • 2006
      • 35

W zeszle lato dostalem kamieniem i tez mosialem wymienic szybe najtaniej i dobrze to zrobili bylo w Gdansku na ul. do Studzienki 28 firma Anglass tel 28, tel. 058 3460128. Koszt okolo 360zl szyba Pilkilkton. Dobrze bardzo robia w Sopocie na Wladyslawa IV, tyle ze tam bylo o 140zl drozej.

Komentarz

• milun28
        Drive
        • 2006
        • 47

Jakiej średnicy masz tą gwiazdkę ? Jeśli do wielkości monety 5 zł to można to skleić i będzie git. Sam miałem pajączka po kamieniu o średnicy około 2 cm i nic nie widać.
        Robią to bardzo dobrze w Autoglas Jaan www.jaan.com.pl. Profesjonalnie z dożywotnią gwarancją i koszt to jedyne 130 zł

Mirek

Komentarz

• dioralop
          Classic
          S_OCP Member
          • 2006
          • 34

Ja także miałem uszkodzenie w skutek kamienia na drodze. Dziura około 3 mm z lekkimi oznakami "gwiazdy". Pojechałem do AutoglasJaan na Trakcie Św.Wojciecha. Koszt 120zł, 30min roboty ale wygląda super, prawie nie widać śladu po tym zdarzeniu.

Pozdrawiam,
          Dioralop

Komentarz

• Pitusb
            Classic
            • 2007
            • 33

Ja natomiast polecam warsztat Ad-An w Sopocie ul. Władysława IV. Korzystam od lat. można się np. dogadać na cenę robocizny ... Tylna szyba w Jaan do htb ponad 500 zł plus wymiana - mnie kosztowało 500 z wymianą...
            Ponadto naprawia szyby, ale wątpię, aby "gwiazdkę" po wycieraczce naprawił.
            Ponadto montuje w przystępnych cenach czujniki cofania...
            pozdr,
            -----------------------------------
            Pitusb
            Skoda jako wół roboczy, Triumph dla zabawy

Komentarz

• JaroSz
              Ambiente
              • 2006
              • 166

Gwiazdka niestety zamieniła się w GWIAZDĘ po jednej nocy (jakieś naprężenia wewnętrzne czy coś) i wymiana stała się koniecznością. Wymieniłem na Morskiej 491 (za salonem KIA) - cena 340 zł. Szyba zielona z pasem przeciwsłonecznym u góry. Gwarancja na wstawienie dożywotnia
              JaroSz
              Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)

Komentarz

Pracuję...